SUNA

+40 745 456 325

Locatie

Arad,Romania

Servicii

Servicii Oferite

Serviciile noastre de pompe de căldură acoperă toate nevoile tale de încălzire și răcire. Oferim consultanță personalizată, instalare și montaj de calitate, mentenanță și revizii periodice, precum și service și reparații în cazul în care întâmpinați probleme. Avem experiență în diverse tipuri de pompe de căldură, inclusiv cele geotermale și aer-apa, astfel încât să poți fi sigur că echipa noastră va găsi soluția perfectă pentru tine și casa ta.

Instalare și montaj de pompe de căldură

Echipa noastră de tehnicieni specializați în instalații termice poate instala și monta pompe de căldură la cele mai înalte standarde.

Mentenanță și revizii periodice

Efectuăm revizii și mentenanță regulată pentru a ne asigura că sistemul dumneavoastră de încălzire sau răcire funcționează în parametri optimi.

Reparații Pompe de Căldură

Intervenim rapid pentru a repara orice defecțiuni ale pompei de căldură și a ne asigura că sistemul funcționează corespunzător.

Îmbunătățiri și upgrade-uri

Vă putem ajuta să faceți upgrade-ul sistemului dumneavoastră de încălzire sau răcire prin instalarea unor componente noi sau prin optimizarea performanțelor sistemului existent.

Consultanță și soluții personalizate

Oferim consultanță și soluții personalizate în funcție de nevoile și cerințele specifice ale fiecărui client, pentru a asigura o eficiență energetică maximă și un confort optim în locuință sau birou.

Programează-ți o întâlnire astăzi

Specialistul dumneavoastră în reparații și întreținere pompe de căldură

Servicii Exclusive

Servicii excelente pentru pompele de căldură

 • FORAJE GEOTERMALE

  Oferim servicii complete de foraj, inclusiv planificarea și execuția, cu o echipă de specialiști cu experiență în domeniu. Indiferent dacă este vorba despre o forajă geotermală pentru o casă sau pentru o afacere, ne asigurăm că aceasta este realizată cu precizie și profesionalism.

 • INLOCUIRE COMPRESOR

  Compresorul este o componentă esențială a pompei tale de căldură și când acesta se defectează, poate fi necesară înlocuirea acestuia. Compania noastră, oferă servicii complete de înlocuire a compresorului, cu o echipă de tehnicieni calificați și cu experiență. Folosim doar piese de schimb de înaltă calitate și tehnologie avansată pentru a ne asigura că sistemul tău de pompe de căldură funcționează la nivel optim și cu un consum minim de energie.

 • INLOCUIRE ELECTRONICA

  Atunci când electronica pompei tale de căldură se defectează, este important să acționezi rapid pentru a evita orice pierdere de eficiență și performanță a sistemului. În plus față de înlocuirea electronicii, oferim și servicii complete de reparații, mentenanță și revizii periodice pentru a preveni orice defect sau problemă viitoare. Echipa noastră de experți poate identifica orice problemă cu electronica pompei tale de căldură și poate oferi soluții personalizate pentru a asigura funcționarea optimă a sistemului tău.

Feedback-ul clienților noștri

Two assure edward whence the was. Who worthy yet ten boy denote wonder.
Weeks views her sight old tears sorry.

Programează-ți o întâlnire astăzi

Specialistul dumneavoastră în reparații și întreținere pompe de căldură

Birou

  Legături rapide

  Privacy Policy

  Term of Services

  Blogs

  Pricing & Packs

  FAQ

  Ore de lucru

  © 2023 GroundEnergy